Shoot down!

spelen! Opent dit spel in volledig venster (handig!)


(advertentie)

Speel ook:


Spiders

Er komen spinnen naar beneden met jouw spellingwoorden. Type de woorden zodat de spinnen niet bij de grond komen! Daarvoor moet je best snel zijn en bij ieder level komen er meer spinnen en gaan ze sneller naar beneden. Bij welk level kom jij?

Frog

Maak woorden door de kikker op de goede stenen te laten springen. Als je het goed doet gaan er steeds meer bloemen bloeien rond de vijver!

Snake

Stuur je snake tussen alle verkeerde letters door en eet alleen de goede letters! Hoe langer de snake hoe lastiger het wordt om naar de goede letters te komen. Je kunt kiezen voor een snelle of een langzamere snake. Hoeveel woorden kun jij maken?

Flappy Bird

Door te klikken in het veld of door te klikken met de spatiebalk houd je Flappy in de lucht. Om dan ook nog de goede letters te pakken is echt even oefenen! Het wordt per level moeilijker, succes!

Balloon Shoot

Schiet de goede ballonnen uit de lucht maar wees zuinig op je pijlen! In hogere levels krijg je steeds minder pijlen per woord en zijn de ballonnen moeilijker te raken. Succes!

Shark Attack

Weerloze visjes worden aangevallen door gevaarlijke haaien. Red de vissen en verjaag de haaien door de woorden goed te typen. Succes!