Spellingoefenen.nl: Spelling oefenen voor groep 3,4,5,6,7 en 8
Taaloefenen.nl: Taal oefenen voor groep 3,4,5,6,7 en 8 Sommenoefenen.nl: Sommen oefenen voor groep 3,4,5,6,7 en 8 Redactiesommen.nl: Cito rekenen met verhaaltjessommen


Voor het eerst een telefoon abonnement voor je kind: waar let je op?

Terug naar blog

Staat je kind te popelen om met een eigen mobiele telefoon de online wereld te ontdekken? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een telefoonabonnement dat goed bij hem of haar past, zonder dat je voor verrassingen komt te staan. Het is immers een belangrijke mijlpaal en je wilt niet onnodig veel geld uitgeven.

Sim only abonnement met (eigen) toestel

Een sim only abonnement kan precies zijn wat je nodig hebt. Het werkt heel eenvoudig: je ontvangt een simkaart, plaatst deze in een mobiele telefoon en je kind kan veilig online.

Veel ouders beginnen met een toestel dat ze zelf al hebben gebruikt. Op die manier kan je kind wennen aan het gebruik zonder de zorgen van een splinternieuw apparaat. En als het later tijd is voor iets nieuws, verhuis je simpelweg het simkaartje en blijft het nummer behouden.

Het vergelijken van sim only abonnementen is essentieel om het meest voordelige pakket te vinden. Kies wat je nodig hebt en sorteer vervolgens op prijs. Zo eenvoudig is het!

Refurbished toestel

Ook een refurbished toestel kan een slimme keuze zijn. Deze telefoons zijn al eens gebruikt en daarna opgeknapt door de fabrikant. Ze worden opnieuw verkocht, maar voor een kleiner prijsje. Ga je voor een toestel dat 'zo goed als nieuw' is, dan zal je qua prestaties weinig verschil zien met een nieuw toestel, maar je bespaart wel aanzienlijk.

Hoeveel data of belminuten?

De keuze voor data en belminuten is afhankelijk van de behoeften van je kind. Is het vooral bedoeld om je te kunnen bereiken in noodgevallen? Dan volstaan alleen belminuten. Maar als je kind onderweg ook wil appen en filmpjes wil plaatsen, is een databundel onmisbaar.

Wees voorzichtig met het inschatten van de benodigde bundelgrootte. Begin niet te ruim; je kunt altijd nog uitbreiden als dat nodig blijkt. En met een provider die een dataplafond biedt, vermijd je onverwacht hoge rekeningen.

Het is een geruststellende gedachte dat je kind bereikbaar is en tegelijkertijd niet ongelimiteerd kan internetten. Zoek dus naar een abonnement dat past bij wat jullie beiden nodig hebben en maak de overstap naar een onbezorgde mobiele ervaring voor je kind.Terug naar blog