Spellingoefenen.nl: Spelling oefenen voor groep 3,4,5,6,7 en 8
Taaloefenen.nl: Taal oefenen voor groep 3,4,5,6,7 en 8 Sommenoefenen.nl: Sommen oefenen voor groep 3,4,5,6,7 en 8 Redactiesommen.nl: Cito rekenen met verhaaltjessommen
(advertentie)

spelen! Opent dit spel in volledig venster (handig!)


(ads)

Werkwoorden oefenen

Kinderen vinden werkwoordspelling soms echt lastig. Bij werkwoordspelling moeten er toch best wat regels geleerd worden om dit onder de knie te krijgen. Op deze pagina kunnen kinderen oefenen. Handig daarbij is dat er gekozen kan worden uit bepaalde categorieën. Zo kan de moeilijkheidsgraad steeds worden opgebouwd door eerst categorieën afzonderlijk te oefenen maar zodra dit goed gaat ze ook steeds meer door elkaar te oefenen. Als leerkracht is het mogelijk om op dezelfde manier taken klaar te zetten voor kinderen en de resultaten in te zien. Daarmee wordt het zelfs mogelijk om inzicht te krijgen in welke onderdelen van werkwoordspelling nog geoefend moeten worden. We horen het graag als u vragen of tips heeft naar aanleiding van het oefenen van werkwoordspelling op deze website! Stuur ons een bericht!
Speel ook:


Speed Chaser

Houd jij je hoofd koel? Je moet zonder te botsen je weg zoeken naar de juiste letters. Racen en spellen tegelijk dus. Het wordt steeds drukker op de weg. Succes!

Pacman

Pacman, een spelletje dat altijd leuk blijft! Hier een leuke versie waarmee je ook nog eens je spellingwoorden op een goede manier oefent!

Pinguïns

De Pinguïns staan in de verkeerde volgorde. Kun jij er achter komen welk woord ze samen kunnen maken? Gelukkig willen de pinguïns je zeker even een handje helpen. Succes!

Aladdin

Help jij Aladdin om bij de schat in de grot te komen? Daarvoor moet je zoveel mogelijk woorden van je woordpakket onthouden en goed typen. Gelukkig mag je af en toe spieken maar dat levert dan wel minder punten op. Vergeet niet de vleermuizen te vangen die uit de grot komen!

Ruzzle

Je moet de vreemdste kronkels maken om in het letterveld je woordpakket woorden terug te vinden! Daar krijg je eerst alle tijd voor maar dat wordt in hogere levels wel anders! Makkelijk is het niet maar met een beetje oefenen word je er snel beter in!
 

Ridder Galgriël

Ridder Galgriël is rijk, maar voor hoelang? Help hem zijn geld te bewaken door de woorden te raden, maar raad zo weinig mogelijk letters. Als je een woord hebt gevonden mag je als beloning munten verzamelen!

Flappy Bird

Door te klikken in het veld of door te klikken met de spatiebalk houd je Flappy in de lucht. Om dan ook nog de goede letters te pakken is echt even oefenen! Het wordt per level moeilijker, succes!

Snake

Stuur je snake tussen alle verkeerde letters door en eet alleen de goede letters! Hoe langer de snake hoe lastiger het wordt om naar de goede letters te komen. Je kunt kiezen voor een snelle of een langzamere snake. Hoeveel woorden kun jij maken?

Shoot Down

Bij dit spelletjes schiet je helikopters uit de lucht. Maar wel alleen de helikopters met de goede letter! Bij ieder level wordt het moeilijker om te raken. Ook moet je vanaf level 5 oppassen voor vallende bommen!
 

Spiders

Er komen spinnen naar beneden met jouw spellingwoorden. Type de woorden zodat de spinnen niet bij de grond komen! Daarvoor moet je best snel zijn en bij ieder level komen er meer spinnen en gaan ze sneller naar beneden. Bij welk level kom jij?

Frog

Maak woorden door de kikker op de goede stenen te laten springen. Als je het goed doet gaan er steeds meer bloemen bloeien rond de vijver!

Shark Attack

Weerloze visjes worden aangevallen door gevaarlijke haaien. Red de vissen en verjaag de haaien door de woorden goed te typen. Succes!

Balloon Shoot

Schiet de goede ballonnen uit de lucht maar wees zuinig op je pijlen! In hogere levels krijg je steeds minder pijlen per woord en zijn de ballonnen moeilijker te raken. Succes!